Home

Angrenaj descărcare surround, jalkapallo videotuomari Domnisoara Scară eficacitate

Vajaamiehinen Ranska voitti Englannin, videotuomari isossa roolissa | Yle  Urheilu
Vajaamiehinen Ranska voitti Englannin, videotuomari isossa roolissa | Yle Urheilu

Videoerotuomari – Wikipedia

Uefa-pomo: Videotuomari Mestarien liigaan mahdollisesti kaudeksi 2019-2020  | Yle
Uefa-pomo: Videotuomari Mestarien liigaan mahdollisesti kaudeksi 2019-2020 | Yle

Keltainen kortti (Jalkapallo) | Kouvolan Sanomat

Tappaako videotuomarin puute Veikkausliigan uskottavuuden? Toimitusjohtaja:  ”Jos olisi ylimääräinen miljoona” – Ruotsissa seurat vastustavat | Urheilu  | Yle
Tappaako videotuomarin puute Veikkausliigan uskottavuuden? Toimitusjohtaja: ”Jos olisi ylimääräinen miljoona” – Ruotsissa seurat vastustavat | Urheilu | Yle

Videotuomarointi nosti kiukkua pintaan West Hamin ottaessa 2–0-kotivoiton  Bournemouthista | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Videotuomarointi nosti kiukkua pintaan West Hamin ottaessa 2–0-kotivoiton Bournemouthista | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Rangaistuspotkujen määrä tuplaantui EM-kisojen lohkovaiheessa – videotuomari  VAR avusti aktiivisesti erotuomareita | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Rangaistuspotkujen määrä tuplaantui EM-kisojen lohkovaiheessa – videotuomari VAR avusti aktiivisesti erotuomareita | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Englanti voitti EM-kisojen avausottelun - Jalkapallo - Aamulehti

Manchester City runnoi Leedsiä 7–0, Pukin Norwich hävisi 0–2 Aston Villalle  | Urheilu | Keskisuomalainen
Manchester City runnoi Leedsiä 7–0, Pukin Norwich hävisi 0–2 Aston Villalle | Urheilu | Keskisuomalainen

Chelsean ja Tottenhamin kohuottelun videotuomari myönsi mokansa

Kommentti: Teemu Pukin maalin VAR-astaminen muistuttaa jalkapallon  emämokasta – yksi helppo korjaus pelastaisi vihatun videotuomarin -  Valioliiga - Ilta-Sanomat
Kommentti: Teemu Pukin maalin VAR-astaminen muistuttaa jalkapallon emämokasta – yksi helppo korjaus pelastaisi vihatun videotuomarin - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Futislegenda jyrähti Sveitsin tasoitusmaalista Brasiliaa vastaan – missä  oli videotuomari? - MM-futis - Ilta-Sanomat
Futislegenda jyrähti Sveitsin tasoitusmaalista Brasiliaa vastaan – missä oli videotuomari? - MM-futis - Ilta-Sanomat

Englanti–Saksa: Nähtiinkö EM-finaalissa tuomarifarssi? - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
Englanti–Saksa: Nähtiinkö EM-finaalissa tuomarifarssi? - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Hämmennystä aiheuttava tilanne maaottelussa: Videotuomarit passittivat Real  Madrid -tähden suihkuun
Hämmennystä aiheuttava tilanne maaottelussa: Videotuomarit passittivat Real Madrid -tähden suihkuun

Huuhkajien takaa-ajo ei riittänyt: Venäjä niukkaan voittoon, videotuomari  hylkäsi Pohjanpalon maalin – Yle seurasi Suomen pelipäivää | Yle
Huuhkajien takaa-ajo ei riittänyt: Venäjä niukkaan voittoon, videotuomari hylkäsi Pohjanpalon maalin – Yle seurasi Suomen pelipäivää | Yle

Videotuomarit hylkäsivät Portugalin maalin - Meksiko nousi tasoihin  lisäajalla
Videotuomarit hylkäsivät Portugalin maalin - Meksiko nousi tasoihin lisäajalla

Italiassa ei hätäillä – Sauli Väisänen joutui jännittämään videotuomarin  päätöstä yli viisi minuuttia - Urheilu | HS.fi
Italiassa ei hätäillä – Sauli Väisänen joutui jännittämään videotuomarin päätöstä yli viisi minuuttia - Urheilu | HS.fi

Valioliiga tekee sääntömuutoksia ensi kaudelle - videotuomarin rooli  pienenee
Valioliiga tekee sääntömuutoksia ensi kaudelle - videotuomarin rooli pienenee

Rangaistuspotkujen määrä tuplaantui EM-lohkoissa – Rikkeiden vähentyminen  on lisännyt aktiivista peliaikaa - Urheilu | HS.fi
Rangaistuspotkujen määrä tuplaantui EM-lohkoissa – Rikkeiden vähentyminen on lisännyt aktiivista peliaikaa - Urheilu | HS.fi

Valioliiga-pelaajaa kannettiin paareilla kentältä - Jalkapallo - Aamulehti

Uskomaton maali! Videotuomari havaitsi rikkeen taukovihellyksen jälkeen -  erotuomari haki pelaajat pukukopista rangaistuspotkua varten
Uskomaton maali! Videotuomari havaitsi rikkeen taukovihellyksen jälkeen - erotuomari haki pelaajat pukukopista rangaistuspotkua varten